Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου συνομίλησε με τους δημότες των Δημοτικών Κοινοτήτων Νεράιδας Λευκάρων και Μεσιανής



Στο πλαίσιο της δράσης «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο», ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, επισκέφθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου 2024 τις Δημοτικές Κοινότητες Νεράιδας, Λευκάρων και Μεσιανής. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων, καταγράφηκαν τα προβλήματα και οι προτάσεις των δημοτών, συμβάλλοντας στην καλύτερη κατανόηση των αναγκών τους και στην αναζήτηση λύσεων.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Σταύρο Παπαδόπουλο, Λευτέρη Χατζηλαζάρου και Θεοδώρα Αγοραστού, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Σάββα Σαλτσίδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μαραμή. Όλοι μαζί άκουσαν με προσοχή τους δημότες και κατέγραψαν τις παρατηρήσεις τους.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας του Δήμου Σερβίων για ενίσχυση της συμμετοχικής δημοκρατίας και της διαφάνειας στη διοίκηση. Οι επόμενοι σταθμοί της δράσης είναι:

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

– Μεταξά, Πλατεία, 19:00

– Λιβαδερό, Πλατεία, 20:30

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

– Κρανίδια, Καφενείο, 18:30

– Αυλές, Πλατεία, 19:30

– Γούλες, Καφενείο, 20:30

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.