Ολοκληρώθηκαν τα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για παιδιά από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης



Ολοκληρώθηκε χθες ο έκτος θεματικός κύκλος, η έκτη εβδομάδα των θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Μαζί ολοκληρώθηκε και ο κύκλος των φετινών θερινών εργαστηρίων.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πέρα και πάνω από κάθε προσδοκία.

Ως ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή πετύχαμε το στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από το να γίνουμε χρήσιμοι στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στα παιδιά, δίνοντας σε αυτά τη δυνατότητα και την ευκαιρία μέσα από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την έκφραση αλλά και τη συνεργατικότητα, να οξύνουν την κρίση τους, να εξασκήσουν τη συγκέντρωση και την προσοχή τους μέσα από παιχνίδια, θεατρικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς.

Με την υπευθυνότητα, το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Κι επειδή το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης δεν είναι κάτι απρόσωπο, αλλά είναι οι άνθρωποί του, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους εμψυχωτές των εργαστηρίων, τους ανθρώπους στους οποίους ανατέθηκε από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., αρχικά ο σχεδιασμός και στη συνέχεια η εφαρμογή και υλοποίηση του προγράμματος των εργαστηρίων.

Τον Κωνσταντίνο Ντομουχτσή και την Βασιλική Ζώκου.

Θερμές ευχαριστίες και στους εθελοντές μας.

Την Αθηνά Μαυροματίδου, την Άννα Μαρία Μισαηλίδου και τον Αλέξανδρο Σπύρου, αλλά και σε ολόκληρη την υποστηρικτή ομάδα, τον Παύλο Λάκκα, την Κατερίνα Πατσώνα και την Αφροδίτη Γκερεχτέ.

Περισσότερο από όλους όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και στο πρόγραμμά του.

Τους ευχαριστούμε έναν – έναν ξεχωριστά και όλους μαζί και τους περιμένουμε τον Οκτώβριο στα νέα καλλιτεχνικά  εργαστήρια, αυτά του Φθινοπώρου.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.