Ποντάρισμα στα γκολ στα ματς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ



Τη στιγμή που κορυφώνεται το Ολυμπιακό τουρνουά στο μπάσκετ, με την Ελλάδα να παίζει τα ρέστα της για συνέχεια στη διοργάνωση, με φόντο ένα μετάλλιο, τα ματς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της ημέρας. Οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δοκιμάζονται σε Σουηδία και Αρμενία, για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ αντίστοιχα, σε αγώνες που ευνοούν την παραγωγικότητα και τη συγκομιδή γκολ.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα καλύτερα site για ποκερ

  1. Νόα – ΑΕΚ (19:00)

Περί… κατορθώματος πρόκειται αυτό που έκανε η ΑΕΚ, στον προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλντες. Μπορεί να έβαλε συνολικά 8 γκολ και να πέρασε άνετα, όμως δέχτηκε 3 εντός έδρας. Και στη ρεβάνς, θα μπορούσε να έχει δει την εστία της να παραβιάζεται, αν η ομάδα από την Ανδόρα δεν ήταν άστοχη και ο γκολκίπερ Στρακόσα σε καλή κατάσταση. Η Νόα είναι σίγουρα πιο υψηλό εμπόδιο και μπορεί να σκοράρει στο 1ο ματς στην Αρμενία. Συνεπώς αξίζει το ποντάρισμα στο combo «G/G & Over 2,5» στο 2.40.

  1. Μάλμε – ΠΑΟΚ (20:00)

Ο σοβαρός και κυνικός ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει, δίχως πολλά – πολλά, το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πετυχαίνει τη Μάλμε σε μέτρια κατάσταση, με γκρίνιες για την αποδυνάμωση υλικού, αλλά οι Σουηδοί έχουν την έδρα. Θα κοιτάξει σίγουρα η ελληνική ομάδα να σκοράρει, όμως αυτό κρίνεται απόλυτος στόχος των γηπεδούχων. Λογικά προκύπτει ματς με γκολ. Επιλέγουμε κι εδώ το «G/G & Over 2,5» στο 2.00.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.