Συνεχίζεται η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για την πρόληψη απατών σε πολίτες από την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς



Στο πλαίσιο δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς για την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών από επιτήδειους, που προσεγγίζουν άτομα και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, τους αποσπούν χρηματικά ποσά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, διανείμουν και τους θερινούς μήνες έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο σε πολίτες στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.

Η διανομή του εν λόγω ενημερωτικού φυλλαδίου, έχει ως άμεσο στόχο να δοθούν συμβουλές στους πολίτες για την πρόληψη περιστατικών απάτης σε βάρος τους, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πως να μη γίνουν θύματα απάτης.

Η ενημερωτική αυτή δράση, η οποία απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιών, έχει ως απώτερο στόχο την εµπέδωση του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας και εξωστρέφειας προς τους πολίτες της Καστοριάς.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.