Πήρε φόρα η Σπαρτάκ, ζόρικη εκκίνηση για τη Ραπίντ



Φτωχό το πρόγραμμα σήμερα, ωστόσο η ομάδα του Foxbet ξεχώρισε σημαντικές επιλογές για το κουπόνι. Στη Ρωσία, η Σπαρτάκ έχει πάρει φόρα και λογικά θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην αδύναμη Κρίλια, ενώ στη Ρουμανία με «γκρίνια» έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν η Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Παίξε εδώ δωρεαν ρουλετα live

Σπαρτάκ Μόσχας – Κρίλια (20:00)

Η Σπαρτάκ ξεκίνησε με το αριστερό χάνοντας εύκολα με 2-0 στην έδρα της Όρενμπουργκ. Ωστόσο αυτή η ήττα της έκανε καλό και έδειξε άμεσα αντανακλαστικά νικώντας στην έδρα της Κίμκι και έπειτα διέσυρε με 3-0 την Ντιναμό στο Κύπελλο. Δείχνει να έχει πάρει φόρα και δύσκολα η Κρίλια θα της βάλει τρικλοποδιά, μετρώντας δύο βαριές ήττες στο ξεκίνημα. Θα ποντάρουμε στον συνδυασμό του άσου με το Over 2,5 στο 2.15.

  1. Ραπίντ Βουκουρεστίου – Σέπσι (22:00)

Η ιστορική Ραπίντ δεν μπορεί με τίποτα να θυμηθεί τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος και παρ’ ότι ανέλαβε ο έμπειρος Νιλ Λένον το τεχνικό της τιμόνι, ούτε φέτος έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 1-0 από την Πετρολούλ και υπήρξε ένταση από τους οπαδούς της μετά το ματς, με το κλίμα να μην είναι το καλύτερο, ενώ απόψε δεν θα έχει και τον προπονητή στον πάγκο της που ταξίδεψε στη Σκωτία για οικογενειακούς λόγους. Η Σέπσι καλείται να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση στους γηπεδούχους και να αποσπάσει κάτι θετικό. Κρατάμε το Χ2 στο 1.78.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.