Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας σε περιοχή της Πτολεμαΐδας



Συνελήφθη ημεδαπός για αποδοχή & διάθεση προϊόντων, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία  και  σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση κλοπών

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε χθες (04-08-2024) σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (16 και 21 χρονών), για κλοπή κατά συναυτουργία και σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση κλοπών.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος από κοινού με τον 21χρονο, έχοντας προαποφασίσει την τέλεση κλοπής, ενώθηκαν  και  αφαίρεσαν χθες (04-08-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες από περιοχή της Πτολεμαΐδας δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού και στη συνέχεια την απέκρυψαν σε χώρο (γκαράζ) που τους παραχώρησε ο 19χρονος.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα βρέθηκε στο προαναφερόμενο γκαράζ στην πόλη της Πτολεμαΐδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ημεδαπών.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.