Με κέφι και χορό ξεκίνησε 1η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση στην Αιανή – Δείτε τα βίντεο από την 1η μέρα της εκδήλωσης



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Η 1η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Αυγούστου, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αιανής, από την Ιππική Παρέα Αιανής.

Μετά από αρκετά χρόνια, έφτασε η στιγμή να πραγματοποιηθεί η 1η τους συνάντηση και με στόχο σιγά σιγά  η Ιππική Παρέα να γίνει Σύλλογος και η εκδήλωση να γίνει θεσμός, γνωστοποιώντας και  προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και τις ομορφιές της περιοχής.

Την βραδιά άνοιξε το συγκρότημα ‘ΜΗΔΈΝ ΑΓΑΝ’ με τους Παναγιώτη Καραγιάννη κιθάρα- φωνή, Γιάννη Καραγιάννη μπουζούκι-φωνή, Ευθύμη Γκουρτζιούμη κιθάρα – φωνή και τον Κώστα Βασιλείου κλαρίνο-γκάιντα.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν ο Θωμάς Καλαμπούκας – κλαρίνο, ο ΧάρηςΜπαλιάκας- φωνή, ο Αλέξανδρος Σγούρος – πλήκτρα και ο Στέλιος Μπούκος – κρουστά.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η Ιππική Παρέα Σαμαρίνας, Σιάτιστας, Βαθυλάκκου, Γκουνταμάνη, Γιαννιτσών, ενώ το Σάββατο ανεμένεται να προσέλθουν από Βόλο, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα και πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Α.Σ. Αλιάκμων Αιανής, με την συνεργασία Αιανής, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κοζάνης.

Υποστήριξη: Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, ΠΜΣ Αιανής ‘Η ΠΡΟΟΔΟΣ’ και ο Εμπορικός Σύλλογος Αιανής.

Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για Σάββατο & Κυριακή 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.