Για την 4η σερί νίκη



Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 να είναι σε εξέλιξη (ίσως τις επόμενες μέρες επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα) και τις ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) να «γεμίζουν» μπαταρίες ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, απόψε το μενού έχει… προγνωστικά Α Ελβετίας.

Διαβάστε ακόμη: Υπάρχουν φρουτάκια με 0.01;

Λουγκάνο – Σερβέτ (19:00)

Άτυπη επανάληψη του περσινού τελικού του Κυπέλλου, όπου επικράτησε η Σερβέτ στη διαδικασία των πέναλτι. Η Λουγκάνο ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, με δύο νίκες με σκορ 2-1 επί των Γκρασχόπερς (εντός) και Βασιλείας (εκτός). Εκεί που ζορίστηκε ήταν στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πάλεψε, αλλά υπέστη δύο ήττες από τη Φενέρμπαχτσε, 3-4 εντός και 2-1 εκτός. Μάλιστα άφησε δυνάμεις στη δεύτερη, που ήταν την περασμένη Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι «υποβιβάστηκε» στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου στις 8 του μήνα αντιμετωπίζει την Παρτιζάν, στη Σερβία.

Άψογη η εκκίνηση της Σερβέτ, έχει δώσει τρία παιχνίδια στην Α Ελβετίας, σε όλα επικράτησε, κατά σειρά, των Λουκέρνης (2-1 εκτός), Γιουνγκ Μπόις (3-1 εντός) και Ιβερντόν (3-2 εντός). Στο τελευταίο ματς μάλιστα το έπραξε αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Μπαίνει κι αυτή στο χορό των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αφού την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι κέρδισε και στις δύο επισκέψεις της στην έδρα της Λουγκάνο, χωρίς να δεχτεί γκολ, θα της δώσουμε προβάδισμα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Μετά το τι, τσεκάρουμε και το που θα ποντάρουμε, αξιοποιώντας το άρθρο με τις καλύτερες προσφορές* των στοιχηματικών.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.