«Τα Παράπονα στο Δήμαρχο»: Επίσκεψη Δημάρχου και Αντιδημάρχων Σερβίων στις Δημοτικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Ροδίτη και Ιμέρων



Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, μαζί με τους Αντιδημάρχους Καλλίνικο Χολέβα, Λευτέρη Χατζηλαζάρου, Σταύρο Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μαραμή τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Σάββα Σαλτσίδη και τον Γενικό Γραμματέα Διονύση Αλεξόπουλο, πραγματοποίησαν χθες επίσκεψη στις Δημοτικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Ροδίτη και Ιμέρων, στο πλαίσιο της δράσης «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο».

Η δράση αυτή, που στοχεύει στην άμεση επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με τους δημότες, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους να εκφράσουν τα παράπονά τους, να προτείνουν λύσεις και να συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του δήμου.

Κατά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς κατοίκους και να καταγράψουν τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας στις κοινότητες αυτές. Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα καλό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και υποδομών.

Η δράση «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» θα συνεχιστεί το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024, με επισκέψεις στις Δημοτικές Κοινότητες Μικροβάλτου, Τρανοβάλτου και Ελάτης.

Ο Δήμος Σερβίων προσκαλεί όλους τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στις επερχόμενες συναντήσεις, ενισχύοντας έτσι την αμφίδρομη επικοινωνία και τη συλλογική προσπάθεια για την ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής μας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.