Π. Γερουλάνος: “Η Δυτική Μακεδονία έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί αυτές να τις αξιοποιήσει” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Από την Δυτική Μακεδονία ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024.

Ο υποψήφιος πρόεδρος το απόγευμα της Πέμπτης, βρέθηκε στην Κοζάνη, όπου συναντήθηκε με τον Βουλευτή Πάρι Κουκουλόπουλο, στελέχη και φίλους τους κόμματος, στο καφέ «πάρα πολύ».

Σε δήλωση του στα ΜΜΕ, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινά την περιοδεία του από την Κοζάνη “είναι χαρά μου να ξεκινώ την προεκλογική μου περιοδεία από τη Κοζάνη και να είμαι με φίλους όπως τον Πάρι Κουκουλόπουλο, με τον οποίο δίνουμε κοινούς αγώνες καθημερινά στη Βουλή και ειδικά για τα θέματα της οικονομίας, τα θέματα της Δυτικής Μακεδονίας, τα θέματα της ενεργειας”.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που έγινε η απολιγνιτοποίηση στην περιοχή “ η Δυτική Μακεδονία πληγώθηκε από τις συνειδητές επιλογές της κυβέρνησης, που ζούσε από μια πλουτοπαραγωγική μηχανή που την είχε κάνει από τις πιο δυνατές στα Βαλκάνια και μια μέρα έσβησε”.

“Η Δυτική Μακεδονία έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί αυτές να τις αξιοποιήσει”, συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις, πως απαιτείται οι τοπικές κοινωνίες να έχουν λόγο ” ο τοπικός σχεδιασμός πρέπει να γίνει από τοπικές δυνάμεις. Αυτό το πράγμα, το οποίο ζούμε καθημερινά ότι τίποτα δεν γίνεται στην Ελλάδα, αν δεν είναι απόφαση του Μαξίμου, πρέπει να τελειώσει τώρα. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν μαραζώσει περιμένοντας να ελεήσει το Μαξίμου. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει”.

Νωρίτερα, ο κ. Γερουλάνος επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Κοζάνης, τον Δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας, επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριο Κόττα,  όπου ενημερώθηκε και από τους δύο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επιπρόσθετα ο κ. Γερουλάνος, μετά και από τις προγραμματισμένες συναντήσεις που προηγήθηκαν της πολιτικής συγκέντρωσης, τόνισε “το παράπονο όλων των τοπικών αρχών, είναι πως δεν έχουν λόγο στην επόμενη μέρα της κάθε περιοχής” και σημείωσε “αυτό πρέπει να αλλάξει”.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Π. Γερουλάνος: “Η Δυτική Μακεδονία έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί αυτές να τις αξιοποιήσει” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.