Πυξ Λαξ: Οι θρύλοι της ελληνικής ροκ χάρισαν μια όμορφη συναυλία στο ανοιχτό θέατρο Ποντοκώμης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Με τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και  συντροφεύουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, χάρισαν μια όμορφη συναυλία οι Πυξ Λαξ, το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ελλάδα, με τίτλο “Για πάντα”.

Στο γεμάτο κόσμο ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης, “Μίκης Θεοδωράκης”, κόσμος όλων των ηλικιών βρέθηκε και απόλαυσε μια γεμάτη μουσική συναυλία, με επιτυχίες όπως “Οι Παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο”, “Άστην να λέει”, “Πουλά με”, “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις”, “Δεν θα δακρύσω πια για σένα”, “Ανόητες αγάπες”, “Λένε για μένα”,” Γιατί;”, “Μοναξιά μου όλα”, “Ένας Τούρκος στο Παρίσι”, “Να με θυμηθείς” κ. ά.

Οι Πυξ Λαξ μαζί για δύο ώρες,  τραγούδησαν παρέα με τον κόσμο για τις παλιές και τις νέες αγάπες, που είχαμε, έχουμε και θα έχουμε.

Η συναυλία έκλεισε με ένα διαχρονικό κομμάτι που αφιέρωσε το συγκρότημα στο κοινό, σε στίχους Πάνου Σταθογιάννη & Μάνου Ξυδούς, μουσική Μάνου Ξυδούς & Νίκου Σπανού, σε πρώτη εκτέλεση των Πυξ Λαξ, την “Πυξίδα”.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.