Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για το έργο εγκατάσταση φ/β στις κατοικίες της Ακρινής



Συνάντηση εξειδίκευσης και προσδιορισμού των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου «Εγκατάσταση και κατασκευή φωτοβολταϊκών στις κατοικίες της Τοπικής Κοινότητας Ακρινής» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ακρινής Γιώργος Αντωνιάδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Αθανασιάδης, ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Κοζάνης Δημήτριος Λιάνας και στελέχη της Εταιρείας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τμήμα της συνολικής πρότασης για την Ακρινή. Το επόμενο διάστημα και μέσα στον Αύγουστο θα έχουν προσδιοριστεί θέματα όπως: προϋπολογισμός απαιτούμενων έργων ΔΕΔΔΗΕ, προϋποθέσεις, χρονοδιάγραμμα, συνολικό κόστος και τρόπος χρηματοδότησης, υποβολή πρότασης.

Θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους της Ακρινής.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.