Ντουμπλάρουν νίκες ο ΠΑΟΚ και η Λουντογκόρετς



Απόψε στη Βοσνία ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το πρώτο από τα τρία βήματα που πρέπει να κάνει για να φτάσει στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Διεξάγονται άλλες έξι ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και έξι επαναληπτικοί της αντίστοιχης φάσης του Κόνφερενς Λιγκ.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα καλυτερα live online casino greece

  1. Ντιναμό Μινσκ – Λουντογκόρετς (21:45)

«Καθαρό» προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Λουντογκόρετς μετά τη νίκη 2-0 στη Βουλγαρία. Μάλιστα, απόψε η Ντιναμό Μινσκ θα στερηθεί δύο βασικούς αμυντικούς (στόπερ και δεξί μπακ) λόγω τιμωρίας, ενώ το ότι το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο στην Ουγγαρία και όχι στη φυσική της έδρα, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το έργο της. Αναμένουμε από τη Λουντογκόρετς σοβαρή εμφάνιση (ο κόουτς Ντερμετζίεφ «παίζει» για το αποτέλεσμα). Είναι ανώτερη ομάδα και μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες. Το διπλό συναντάται σε απόδοση 1.90.

  1. Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ (22:00)

Ο ΠΑΟΚ ήταν άστοχος, έδωσε δικαιώματα στην άμυνα, ωστόσο πήρε τη νίκη 3-2 στην «Τούμπα» επί της Μπόρατς και πάει στη Βοσνία με «μαξιλαράκι» ασφαλείας. Ξεσηκωμός επικρατεί στους γηπεδούχους, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και φαίνεται πως πιστεύουν στην ανατροπή. Ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου απέδειξε πως διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και είναι το φαβορί για να φτάσει σε δεύτερη νίκη. Μικρή η απόδοση του διπλού, σε συνδυασμό με το Over 1,5 ανεβαίνει στο 1.91.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.