Το «κλειδώνει» ο ΑΠΟΕΛ στη Μολδαβία, «πρώτη» του Μουρίνιο στην Πόλη



Από νωρίς οι ματσάρες στο Ολυμπιακό τουρνουά, με την Ελλάδα να δίνει κρίσιμο ματς απέναντι στην Ισπανία! Φυσικά, στο βραδινό πρόγραμμα δεσπόζουν οι ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για τους… ξενύχτηδες, επιστρέφει στη δράση το Leagues Cup.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα νεα casino για ελληνεσ παικτεσ

  1. Πετροκούμπ – ΑΠΟΕΛ (20:00)

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη του 1-0 στην Κύπρο. Από την άλλη, η Πετροκούμπ ήταν ακίνδυνη επιθετικά πριν από μία εβδομάδα, έδειξε πως μειονεκτεί στο ζευγάρι. Αναμένουμε ανάλογη εικόνα απόψε, φουλ άμυνα και το φαβορί να φεύγει αλώβητο. Επιλέγουμε το συνδυαστικό «Χ2 & Under 3,5» σε απόδοση 1.83.

  1. Φενέρμπαχτσε – Λουγκάνο (20:00)

Οι δυο τους προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο πρώτο ματς, με την τουρκική ομάδα να επικρατεί στο τέλος με 4-3! Πρώτο φετινό εντός έδρας ματς για τη Φενέρ, πρώτο και για τον Μουρίνιο μπροστά στους οπαδούς, αναμένεται «καυτή» ατμόσφαιρα. Δεν αμφισβητείται το φαβορί του ζευγαριού, όμως είναι ακόμα ανέτοιμο και χρήζει αμυντικής βελτίωσης, οπότε θα στηριχτεί στην επίθεση. Ποντάρισμα στο ειδικό να βρει δίχτυα η Φενέρ και στα δύο ημίχρονα, επιλογή που πληρώνει στο 1.90.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.