Μονοήμερες εκδρομές από Κοζάνη, Σιάτιστα & Νεάπολη για το River Party στο Νεστόριο!



Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό Φεστιβάλ της χώρας, το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, ανοίγει τις πύλες του αυτή τη Πέμπτη 1 Αυγούστου για τους κατασκηνωτές και όχι μόνο με βραδινή συναυλία και after party στο Tequila bar!
Οι μεγάλες συναυλίες (και όχι μόνο) ξεκινάνε όμως τη Παρασκευή 2 Αυγούστου με τους Σωκράτη Μάλαμα, Ιουλία Καραπατάκη, Μαρίνα Σάττι και τον Ταφ Λάθος!
Όσοι είστε από Κοζάνη, Σιάτιστα και Νεάπολη (και όχι μόνο) και δεν έχετε μεταφορικό μέσο, ή πολύ απλά θέλετε να πιείτε όσο γουστάρετε και να το διασκεδάσετε χωρίς άγχος, το River Party σας σκέφτηκε και διοργανώνει μονοήμερες εκδρομές σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο HERMES TOURS (Ειρήνης 4, Κεντρικός πεζόδρομος Κοζανης)!
Φυσικά και για το Σάββατο 3 Αυγούστου, όπου εμφανίζονται στη κεντρική σκηνή οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πανος Μουσουράκης και Goin’ Through και για τη Κυριακή με ΜΕΛΙSSES, Toquel και Πάνο Βλάχο, έχουμε προβλέψει για εσάς!
Εκδρομές μονοήμερες για το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς για 2,3 και 4 Αυγούστου από Κοζάνη.
Ώρα Αναχώρησης Καθημερινά:
17:00 Κοζάνη Δημαρχείο
17:30 Σιάτιστα Δημαρχείο
18:00 Νεάπολη Εκκλησία
Ώρα Επιστροφής : 02:00 πμ (Κυριακή 01:00 πμ)
Λεπτομέρειες και δηλώσεις  συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων!
*Δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ
** Κόστος εκδρομής 15€ με την επιστροφή!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.