Ενημέρωση για τις εργασίες στη γέφυρα Σερβίων – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων – Πότε ξεκινούν οι εργασίες



Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Υπηρεσιών Χάρης Γκοβεδάρος, με δημοσίευση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει για τις εργασίες που θα διεξαχθούν από 1 Αυγούστου στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

Ακολουθεί η ενημέρωση του κ. Γκοβεδάρου:

Την Πέμπτη 01/08/2024 στο τμήμα της προβολοδόμησης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, έχει προγραμματιστεί η τοποθέτηση έξι ρωγμόμετρων στα άκρα των προβόλων Μ4-2, Μ5-2 και Μ6-1, πέραν των δύο που είναι τοποθετημένα στο άκρο του προβόλου Μ6-2, όπου έλαβε χώρα η τοπική ενίσχυση με εφαρμογή προέντασης.

Επίσης θα λάβει χώρα οπτική επιθεώρηση σε ορισμένα τμήματα του φορέα της γέφυρας.

Οι εργασίες θα τελεστούν μέσω καλαθοφόρου βαρέου οχήματος και υπό τις οδηγίες των επιστημονικών υπεθύνων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.Κατάκαλου Κωνσταντίνου και κ.Πανέτσου Παναγιώτη και σύμφωνα με τους όρους της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εναλλάξ ανά κατεύθυνση και η ρύθμισή της μέσω σημαιοφόρων από τις 08:00-19:00.

Οι παραπάνω εργασίες-όπως επίσης στο προηγούμενο διάστημα των δοκιμαστικών φορτίσεων, της συντήρησης και στεγανοποίησης της πλάκας καταστρώματος στο τμήμα της προβολοδόμησης-γίνονται στο πλαίσιο της πρόληψης και της μεγιστοποίησης ασφάλειας διέλευσης των οδηγών και επιβατών, έως την εκκίνηση των εργασιών της συνολικής αναβάθμισης και ενίσχυσης της γέφυρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.