Δήμος και ΠΕ Γρεβενών: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» – Δε θες να το χάσεις…



Το πρόγραμμα της 3ης περιόδου (Αύγουστος)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές Ιουνίου το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμου Γρεβενών για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Με την ονομασία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024» οι εκδηλώσεις στο Δήμο Γρεβενών, με τη σύμπραξη και τη θερμή υποστήριξη της ΠΕ Γρεβενών, αποτελούν μια όαση πολιτιστικής δράσης, συμμετοχής και δημιουργίας και αναδεικνύουν τον τόπο μας ως πόλο πολιτιστικής έκφρασης.

Μουσική, θέατρο, χορός, εκθέσεις, φεστιβάλ, εικαστικά, κινηματογράφος, σεμινάρια γαστρονομίας, συνδυάζονται και εναλλάσσονται αρμονικά και υπόσχονται όμορφες, δροσερές, διασκεδαστικές, δημιουργικές και ανθρώπινες στιγμές σε όλους τους συνδημότες μας, αλλά και στους επισκέπτες που θα βρεθούν στον πανέμορφο και ιστορικό Δήμο Γρεβενών.

 

Το Πρόγραμμα της 3ης περιόδου (Αυγούστου)

Στοχευμένα φέτος, υποστηρίζοντας και υπηρετώντας τη συλλογική διάθεση και κάθε δημιουργική έκφραση και πρωτοβουλία ανθρώπων του τόπου μας, της νέας γενιάς, των Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων, το πρόγραμμα φιλοξένησε και φιλοξενεί πολιτιστικές παραγωγές που αναδεικνύουν τα ταλέντα, τις ομορφιές αλλά και την πλούσια παράδοση του Δήμου μας.

Έτσι, μετά τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο (1η  και 2η περίοδο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024), ανακοινώνουμε σήμερα το αναλυτικό πρόγραμμα του Αυγούστου.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε σπουδαίους καλλιτέχνες σε φεστιβάλ και γιορτές με μουσικές και τέχνες, να δούμε θεσμούς ετών να  εξελίσσονται και να γιγαντώνονται, αλλά και να δημιουργούνται νέοι… 

Κυρίως, όμως, θα ζήσουμε εκδηλώσεις με τις οποίες τονίζονται οι δεσμοί και οι σχέσεις των ανθρώπων μέσα από τη δημιουργία και τη συνεργασία του πολιτισμού.

Να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα συνεχώς εμπλουτίζεται ενώ καθημερινά θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά.

 

Φίλες και φίλοι…

Το καλοκαίρι είναι εδώ…

Ο Δήμος και η ΠΕ Γρεβενών «φόρεσαν» τα γιορτινά τους και σας καλούν  να συνθέσουμε μαζί τα Γρεβενά του κεφιού και της εξωστρέφειας…

 

Γραφείο τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.