Σε εξέλιξη η καταγραφή σημείων τουριστικής προβολής του τόπου μας, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων μας



Με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, αναφορικά με την αξιοποίηση εκείνων των δυνατοτήτων που υπάρχουν για την ανάπτυξη ειδικών μορφών θεματικού τουρισμού, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολεοδομίας και ΚΕΠ Κυριακή Χατζημανώλη-Φουρκιώτη, συνεχίζει – μαζί με τους Προέδρους των Τοπικών μας Κοινοτήτων – την καταγραφή μνημείων, τοπίων, αξιοθέατων και τοπόσημων, σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης αυτής αναλυτικής καταγραφής, δημιουργείται μια καλά οργανωμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική πηγή πληροφόρησης και σχεδιασμού, η οποία δύναται να αποτελέσει την αρχή για τη συγκρότηση ενός εναλλακτικού και ελκυστικού τουριστικού προϊόντος, με ενημερωμένους χάρτες, περιηγητικές διαδρομές και ηλεκτρονική αποτύπωση.

Η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη, η οποία θέσπισε Αντιδημαρχία Τουρισμού, προχωρά με σταθερές και συντονισμένες κινήσεις στην προβολή του πολύτιμου φυσικού και πολιτισμικού μας κεφαλαίου, βρισκόμενη πάντα σε επαφή με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αλλά και το αρμόδιο Υπουργείο, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.