Δυνατές έδρες και καλοπληρωμένα combo



Διάλειμμα στο Ολυμπιακό τουρνουά στο μπάσκετ, σήμερα ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με μερικές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

  1. Μπρόντμπι – Βέιλε (20:00)

Η Μπρόντμπι βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, ωστόσο το 6-0 του πρώτου ματς κόντρα στη Λάπι την καθιστά άνετη ενόψει του επαναληπτικού και μπορεί να αφοσιωθεί στο να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Δανίας (3-3 με τη Βίμποργκ στην πρεμιέρα). Η Βέιλε μετά από ένα χορταστικό ματς ηττήθηκε 3-2 από τη Ράντερς την 1η αγωνιστική. Πολλά τα αμυντικά της προβλήματα, θα τα εκμεταλλευτεί το φαβορί. Συνεπώς αξίζει το ποντάρισμα στο combo του «1 & Over 2,5» σε απόδοση 2.00.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτές είναι οι κορυφαίες στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης

  1. Ράκοβ – Κρακόβια (20:00)

Περνάμε στην Πολωνία, όπου η Ράκοβ ήταν σοβαρή στην πρεμιέρα και έφυγε με το διπλό (2-0) από την έδρα της νεοφώτιστης Μότορ Λούμπλιν. Προβλημάτισε η Κρακόβια, ωστόσο κατάφερε να αποφύγει την ήττα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο φινάλε την Πιαστ. Η Ράκοβ, με τον Πάπσουν ξανά στο τιμόνι, έχει πρωταθληματικές βλέψεις, ενώ στο γήπεδό της είναι πολύ δυνατή. Είναι ανώτερη από την Κρακόβια και για αυτό θα πονταριστεί ο άσος στο 1.70.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.