Γραμμένος, Κότσιρας, ΑΦΟΙ Τσαχουρίδη & Djs απογείωσαν την τελευταία βραδιά του Fiesta Voio 2024 – Δείτε φωτογραφίες



Δήμος Βοΐου: Επιτυχημένη η τέταρτη ημέρα του Fiesta Voio: Μια βραδιά μουσικής και διασκέδασης

Η τέταρτη ημέρα του Fiesta Voio ήταν το καλύτερο κλείσιμο μιας φοβερής τετραήμερης διοργάνωσης.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Σπύρο Γραμμένο, ο οποίος με τις μοναδικές ερμηνείες του ανέβασε τη διάθεση του κοινού. Γνωστός για το ιδιαίτερο χιούμορ και τον κοινωνικό του σχολιασμό, ο Σπύρος Γραμμένος κατάφερε να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, κερδίζοντας τις καρδιές των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια, τη σκηνή ανέλαβε ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος με τη χαρακτηριστική του φωνή και τις συγκινητικές του ερμηνείες μάγεψε πραγματικά τους θεατές. Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές. Οι συναισθηματικές του ερμηνείες και η αμεσότητα με το κοινό έκαναν αυτή τη βραδιά ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τους Αδερφούς Τσαχουρίδη, που με τις παραδοσιακές τους μελωδίες και το πάθος τους για την ποντιακή μουσική άφησαν το μοναδικό τους στίγμα στη σκηνή του Fiesta Voio. Η μοναδική τους σκηνική παρουσία και οι δυναμικές τους ερμηνείες δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, με τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά και ασταμάτητα.

Το φεστιβάλ έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τους Noumis, Argiris Tsaknakis, και John K Mour στα decks .

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στα social media, στο @fiestavoio

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.