Ένας Μήνας για την Κάρτα Μέλους – ‘Ptolemaida Club Card’του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας



Φίλες και φίλοι Καταναλωτές,

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την κυκλοφορία της Νέας κάρτας Μέλους του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας –  Ptolemaida Club Card.   Η απήχηση είναι τεράστια και σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας.

Μέσα σε έναν μήνα, πάνω από 1.000 καταναλωτές έχουν λάβει, από τα καταστήματα της πόλης μας, και χρησιμοποιούν την Ptolemaida Club Card στις αγορές τους συλλέγοντας πόντους και εξαργυρώνοντάς τους,  στα ίδια τα καταστήματα. Με μόλις μία κάρτα, ο κάθε καταναλωτής μπορεί και επισκέπτεται τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας και επωφελείται από τις  προσφορές μέσω της συλλογής των πόντων.

Έχουν ήδη δοθεί πάνω από 60.000 πόντοι σε καταναλωτές και η επαναληψιμότητα στα ίδια καταστήματα ξεπερνάει το 50%, μέσα σε έναν μόνο μήνα!
Είναι δεδομένο πως η επιτυχία του εγχειρήματος βασίζεται στους καταναλωτές, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία του Εμπορικού μας Συλλόγου, δίνοντας μας το έναυσμα ως καταστηματάρχες να εντείνουμε την προσπάθεια και να αυξήσουμε τις προσφορές.

Η τοπική αγορά της πόλης αναδεικνύει την δυναμικότητά της, και οι καταναλωτές δείχνουν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους προς τα εμπορικά της καταστήματα.

Καλούμε όλους τους καταναλωτές να ζητήσουν την κάρτα μέλους από τα καταστήματα της πόλης μας, ώστε να βγαίνουν κερδισμένοι σε κάθε αγορά. ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εμπορικού μας Συλλόγου,https://www.espt.gr/symvevlimena-katastimata-2/  ώστε να δείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στην δράση και να βρείτε και τις προσφορές τους με βάση την συλλογή πόντων.

Οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη την Ptolemaida Club Card μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.espt.prostudio.gr/consumers και να πληκτρολογήσουν το e-mail τους και τον αριθμό της κάρτας μέλους που κατέχουν , ώστε να λάβουν άμεσα ένα απαντητικό mail που θα τους εμφανίζει πόσα καταστήματα επισκέφτηκαν , ποια καταστήματα και πόσους πόντους έχουν συλλέξει σε κάθε κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε όλους, για την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Πτολεμαΐδας – Εορδαίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.