Περισσότεροι από 4000 επισκέπτες στη hip hop βραδιά του “Fiesta Voio” – Δείτε φωτογραφίες



Επιτυχημένη Τρίτη Ημέρα της Fiesta Voio: Μια Δυναμική Νύχτα Μουσικής και Μεγάλης Προσέλευσης

Περισσότεροι από 4000 επισκέπτες συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν την hip hop ημέρα του FIESTA VOIO.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση του Μικρού Κλέφτη, ο οποίος ανέβασε τη διάθεση του κοινού με τις δυναμικές του ερμηνείες και τους σύγχρονους ρυθμούς του.

Ακολούθησε o Wang, που με την ενέργειά του και τις δημιουργικές του συνθέσεις κράτησε το κοινό σε ζωντανό, δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τον Bloody Hawk, ο οποίος καθήλωσε το κοινό με την τις συγκλονιστικές του ερμηνείες. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με παλιά και νέα κομμάτια ο Bloody Hawk κατάφερε να ενθουσιάσει και να συγκινήσει τους παρευρισκόμενους, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές. Η σκηνική του παρουσία ήταν μοναδική, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε κάθε τραγούδι, φωνάζοντας τους στίχους και χορεύοντας ασταμάτητα. Η ενέργεια που μετέδωσε ήταν ασύγκριτες, κάνοντας αυτή τη βραδιά μια από τις πιο αξιομνημόνευτες της Fiesta Voio. Γνωστός για την έντονη σκηνική του παρουσία και τα καταιγιστικά του κομμάτια, ο Bloody κατάφερε να κερδίσει το κοινό από την πρώτη στιγμή.

Από το Fiesta Voio, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκπλήξεις: Στο τέλος του live ανέβηκε στην σκηνή ο σιατιστινός ΥΠΟ. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βγήκε απροσδόκητα στη σκηνή. Με τις εμβληματικές του ερμηνείες και τη ο ΥΠΟ ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, προσθέτοντας μια απροσδόκητη και μαγική νότα στη βραδιά. Η παρουσία του ΥΠΟ στην Fiesta Voio ήταν ένα από τα πιο συζητημένα γεγονότα της βραδιάς, κάνοντας την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ αξέχαστη για όλους.

Το party έκλεισε με το DJ set από τον Elias Kazais. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Ανυπομονούμε να σας δούμε αύριο για την τελευταία ημέρα του FIESTA!!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στα social media, στο @fiestavoio.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.