Ειδικό στο Σερβία – ΗΠΑ, βαρβάτη επιλογή η Λέγκια Βαρσοβίας



Το Ολυμπιακό τουρνουά στο μπάσκετ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ματσάρα ανάμεσα στη Σερβία και τις ΗΠΑ. Σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές πονταρίσματος σε τέτοιο παιχνίδι, ωστόσο ένα ειδικό στην κατηγορία παικτών θα αποτελέσει την επιλογή μας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ματς από την Ευρώπη και τη Βραζιλία στο πρόγραμμα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Πώς να κερδίσεις free spins χωρις καταθεση

  1. Σερβία – ΗΠΑ (18:15)

Από τα σημαντικότερα παιχνίδια του προγράμματος του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, σε αυτή τη φάση ομίλων. Η Σερβία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μεγέθη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Συστάσεις για την Αμερική, δεν χρειάζονται… Φαβορί η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά θα στραφούμε σε κάτι διαφορετικό. Η καλή εικόνα του Φίλιπ Πετρούσεφ του Ολυμπιακού, στα φιλικά προετοιμασίας των Σέρβων, μας ωθεί να ποντάρουμε στην επιθετική συγκομιδή του. Επιλέγουμε το Over 7,5 σε πόντους του στο 1.78.

  1. Κορόνα Κιέλτσε – Λέγκια Βαρσοβίας (21:15)

Για τη Λέγκια το μυστικό επιτυχίας είναι τέτοια ματς να τα… καθαρίζει, δίχως να αφήνει υποψία στον αντίπαλο ότι μπορεί να έχει ελπίδες. Βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι, με την Κορόνα Κιέλτσε να μην είναι σε φουλ ρυθμούς και να παρουσιάζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Καλό ποντάρισμα φαίνεται η νίκη της ομάδας της Βαρσοβία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.