Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν τρία άτομα σε Κοζάνη, Φλώρινα & Γρεβενά



Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκαν χθες (27 Ιουλίου του 2024) βραδινές ώρες, συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) των Τμημάτων Ασφάλειας Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά -3- ημεδαποί, σε περιοχές της Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε -3- διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα:

• το βράδυ της 27-07-2024 στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνέλαβαν 44χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -10,45- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -2- αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,

• το βράδυ της 27-04-2024 σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 23χρονο ημεδαπό διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και

• το βράδυ της 27-07-2024 σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνέλαβαν 33χρονο ημεδαπό διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -2- δισκία χαπιών που υπάγονται στο νόμο περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για τις υποθέσεις διενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου και το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.