Τεράστια επιτυχία η 2η μέρα του ‘Fiesta Voio’- Δείτε φωτογραφίες



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε το Fiesta Voio. Περισσότεροι από 7000 επισκέπτες συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν 3 συναυλίες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις ΚΟΥΠΕΣ. Γνωστοί για τις δυναμικές τους ερμηνείες και τις μοναδικές μελωδίες τους, οι ΚΟΥΠΕΣ κατάφεραν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα. Το ενθουσιασμένο κοινό συμμετείχε ενεργά, τραγουδώντας και χορεύοντας στους ρυθμούς τους.

Στη συνέχεια, τη σκηνή ανέλαβε ο αγαπημένος καλλιτέχνης Αλκίνοος Ιωαννίδης. Ο Αλκίνοος μάγεψε το κοινό με τα μελωδικά του τραγούδια και τους μοναδικούς του στίχους. Η παρουσία του στη σκηνή ήταν ανεπανάληπτα συγκινητική.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Χαρούλης πήρε τη σκυτάλη και με τη ιδιαίτερη φωνή και την ενέργειά του, προσέφερε ένα δυναμικό πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό. Οι αγαπημένες του επιτυχίες κράτησαν τον παλμό ψηλά και δημιούργησαν αξέχαστες στιγμές.

Όπως κάθε νύχτα στο FIESTA VOIO η βραδιά έκλεισε με party! To φεστιβάλ υποδέχτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την DJ Kiki Botonaki, η οποία κράτησε το κοινό ζωντανό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η δεύτερη μέρα του Fiesta Voio επιβεβαίωσε τη φήμη της ως ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά γεγονότα της χρονιάς, με τη συμμετοχή πολλών επισκεπτών.

Ευχαριστούμε θερμά, για ακόμη μια φορά, όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά στις επόμενες συναυλίες και εκδηλώσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στα social media, στο @fiestavoio.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.