Συγχαρητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης



Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης σας συγχαίρουν θερμά για τις επιτυχίες σας  στις πανελλαδικές εξετάσεις.  Φέτος ξεπεράσατε κάθε προσδοκία πετυχαίνοντας την εισαγωγή σας στις πιο υψηλόβαθμες σχολές όλων των επιστημονικών πεδίων.

Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και οι θυσίες σας ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή η νέα περίοδος της ζωής σας ανοίγει έναν κόσμο γνώσης, ευκαιριών, δημιουργικότητας και εμπειριών. Ευχόμαστε η επιτυχία και η δικαίωση των επιλογών σας να σας συνοδεύει σε κάθε βήμα της ζωής σας.

Συγχαίρουμε επίσης τους μαθητές των οποίων τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, για την αφοσίωση και τον αξιέπαινο αγώνα τους. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας. Ούτε το μέλλον καθορίζεται από μια στιγμή, ούτε οι ευκαιρίες σταματούν εδώ. Τώρα είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού σας, και υπάρχουν αμέτρητοι δρόμοι προς την επιτυχία και την προσωπική σας ολοκλήρωση. Μη σταματάτε να πιστεύετε στον εαυτό σας.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους στον όμορφο αυτόν αγώνα, μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους και τους βοήθησαν να πιστέψουν στις δικές τους δυνάμεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.