Μια ζωντανή και υπέροχη βραδιά χάρισε ο Γ. Χαρούλης στο “Fiesta Voio” – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ο Γιάννης Χαρούλης με το λαούτο του και παρέα την μπάντα του, ανέβασε τη διάθεση του κόσμου στην δεύτερη μέρα του φεστιβάλ “Fiesta Voio”, το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου.

Με αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφική του πορεία, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης και μέσα από το πάθος του, ο Γιάννης Χαρούλης, χάρισε στον κόσμο μια υπέροχη και ζωντανή  βραδιά.

Από νωρίς το απόγευμα, κατασκηνωτές και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τη σκηνή για να παρακολουθήσουν μια γεμάτη μουσική βραδιά, κάτω από τον έναστρο ουρανό, στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, στο Μικρόκαστρο του Δήμου Βοΐου.

Το μουσικο πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται…

Στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου θα εμφανιστούν ο Μικρός Κλέφτης, ο Davi Gambino, ο Bloody Hawk Και ο  Dj Elias Kazais.

Το φεστιβάλ θα κλείσουν με την εμφάνιση τους επί σκηνής, την Κυριακή 28 Ιουλίου, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Γιάννης Κότσιρας και οι Ματθαίος & Κώστας Τσαχουρίδης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.