Κοζάνη: Δράστες τηλεφωνικής απάτης απασχόλησαν ηλικιωμένη στο τηλέφωνο και πήρε φωτιά η κουζίνα του σπιτιού της



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 
Ένα ακόμη περιστατικό απόπειρας τηλεφωνικής απάτης σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουλίου, σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η ηλικιωμένη γυναίκα ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα της και μαγείρευε , δέχτηκε τηλεφώνημα από αγνώστους ότι η κόρη της έχει εμπλακεί σε ατύχημα και ότι επείγει να χειρουργηθεί, ζητώντας της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Όπως ήταν αναμενόμενο η ηλικιωμένη έχασε την ψυχραιμία της , ενώ στο δίπλα δωμάτιο υπήρχε μαγειρικό σκεύος  στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά .
Για καλή τύχη, οικείο της πρόσωπο που αντιλήφθηκε την φωτιά , επιχείρησε και την έσβησε, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, βρέθηκε στο σημείο και έδωσε τις σχετικές οδηγίες στην ηλικιωμένη γυναίκα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, ενημέρωσε την Αστυνομία Κοζάνης για το συμβάν, ενώ λίγο αργότερα συνομίλησε με την κόρη της , όπου όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είχε καμία εμπλοκή σε ατύχημα .
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες ήταν ενήμεροι για το γεγονός ότι η κόρη της απουσιάζει στην Πάτρα, αφού επικαλέστηκαν , ότι η κόρη της νοσηλεύεται στον Άγιο Ανδρέα και χρήζει επείγουσας επέμβασης .
Σε κάθε περίπτωση, αν οι πολίτες δεχθούν τέτοιου είδους τηλεφώνημα , θα πρέπει να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Δράστες τηλεφωνικής απάτης απασχόλησαν ηλικιωμένη στο τηλέφωνο και πήρε φωτιά η κουζίνα του σπιτιού της

  1. Επειδή οι ηλικιωμένοι και πολλοί άλλοι δε βάζουν μυαλό και πιστεύουν τους απατεώνες, πρέπει η Τσιτσιούλα να βγάλει ακόμη ένα βιντεάκι στο οποίο θα τους λέει ότι αφού δεν τα θέλετε τα χρήματα που έχετε φυλαγμένα, δώστε τα σε μένα. Μόνο έτσι θα ταρακουνηθούν…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.