Γιάννη, όρμα τους!



Αρχίζουν σήμερα οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον της στήλης πέφτει στο τουρνουά του μπάσκετ. Θα ασχοληθώ με τα παιχνίδια Γερμανία – Ιαπωνία και Ελλάδα – Καναδάς, από τα οποία προκύπτουν οι δύο σημερινές επιλογές μου.

Δείτε επίσης: Δωρεάν φρουτάκια χωρίς λεφτά για διασκέδαση

Αρχίζω από το μεσημεριανό παιχνίδι των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, όπου περιμένω να έχουν πολύ εύκολο έργο κόντρα στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει συνέχεια από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς είναι σχεδόν ίδια με αυτή που είδαμε στο EuroBasket του ’22 και το Παγκόσμιου του ΄23. Τους έχουμε δει τους Γερμανούς και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στα φιλικά, ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που νιώθει πολύ πιο άνετα όταν το τέμπο είναι ψηλό.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Ιαπωνία, η οποία δεν… ξέρει να παίζει σε χαμηλές ταχύτητες και μπορεί να μην έχει το ταλέντο για να ακολουθήσει ομάδες όπως η Γερμανία, ωστόσο δεδομένα θα προσπαθήσει να πάει το σκορ ψηλά. Περιμένω τους Γερμανούς να γράψους μεγάλο σκορ, πολύ εφικτό το line των 97.5 πόντων βάσει όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Πάμε και στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τον Καναδά. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική μας στον όμιλο, καθώς ο Καναδάς είναι -για πολλούς- ένα από τα φαβορί για μετάλλιο. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην χθεσινή τελετή έναρξης, θα μπει ορεξάτος κόντρα στους Καναδούς, τους οποίους ξέρει από το ΝΒΑ. Προφανώς και θα έχουν ετοιμάσει κάτι οι Καναδοί για να τον μπλοκάρουν, με τον Ντορτ να είναι λογικά ο πρώτος που θα πέσει πάνω του, ωστόσο πιστεύω ότι ο “Greek Freak” μπορεί να μας δώσει το Over στο line των 25.5 πόντων.

Τα λέμε και από το Instagram, όπου μπορεί να προκύψουν έξτρα επιλογές, ενώ μπορούμε να έχουμε και πιο άμεση επικοινωνία.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.