ΕΠΑΛ Σιάτιστας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Το μήνυμα του Διευθυντή



Αγαπητοί/τές μαθητές, μαθήτριες, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια θέλω να συγχαρώ όλους τις μαθήτριες και τους μαθητές του ΕΠΑΛ Σιάτιστας για τις επιτυχίες τους στις εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τις ΣΑΕΚ της χώρας μας. Η προσπάθεια και η αφοσίωσή σας ανταμείφθηκαν και αυτό είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, που αποδεικνύει την εργατικότητα σας.

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε εκείνους που, παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον επιθυμητό στόχο. Η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες και προκλήσεις, και κάθε αποτυχία είναι απλά ένα βήμα προς την κατεύθυνση της προσωπικής εξέλιξης και επιτυχίας. Η δύναμη και η επιμονή που επιδεικνύετε θα είναι οι σύμμαχοί σας στο μέλλον, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Ως διευθυντής του σχολείου μας στην πρώτη μου χρονιά, αισθάνομαι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω και να συνεργαστώ με τόσο ταλαντούχα και δυναμικά παιδιά. Είστε όλοι/όλες μια απόδειξη ότι, παρά τις προκαταλήψεις και τις γενικεύσεις που μερικές φορές σας συνοδεύουν μόλις περάσετε το κατώφλι του Γυμνασίου, το μέλλον ανήκει σε αυτές και αυτούς που παλεύουν και προσπαθούν.

Η πορεία σας και τα επιτεύγματά σας αποδεικνύουν ότι είστε άξια σεβασμού και θαυμασμού. Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε να ακολουθείτε τα όνειρά σας με το ίδιο πάθος και αφοσίωση. Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον σας επιφυλάσσει σπουδαία πράγματα και θα είμαι πάντα περήφανος για εσάς.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σιάτιστας

Μάνιος Στέφανος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.