Δοκιμές ο Ολυμπιακός, value ποντάρισμα στη σέντρα του Βελγίου



Μπορεί από το σημερινό κουπόνι να λείπει το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο πλαισιώνεται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλικό επί ολλανδικού εδάφους την Αλ Καντισίγια του Μίτσελ, ενώ με το ματς Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν ανοίγει η σεζόν στο πρωτάθλημα Βελγίου.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση της νέας στοιχηματικής elabet

  1. Αλ Καντισίγια – Ολυμπιακός (17:30)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία και τίθεται αντιμέτωπος με την Αλ Καντισίγια, η οποία καθοδηγείται από τον πρώην τεχνικό των ερυθρόλευκων, Μίτσελ. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία μπορεί να στερείται σε δυναμική, ωστόσο ο κόουτς Μεντιλίμπαρ μοιράζει τον χρόνο και δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε ματς με ρυθμό, κάλλιστα μπορεί να περάσει το G/G στο 1.82.

  1. Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν (21:45)

Συνεχίζουμε με ματς από το πρωτάθλημα Βελγίου, εκεί όπου έχουμε σέντρα. Η Κλαμπ Μπριζ ξεκινάει ως το απόλυτο φαβορί, καθώς στην πρεμιέρα υποδέχεται τη Μαλίν. Ενισχύθηκε και διαθέτει την απαιτούμενη δυναμική για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο, ωστόσο η σεζόν δεν άρχισε καλά, καθώς την περασμένη εβδομάδα έχασε 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Σούπερ Καπ. Υπολογίσιμη η Μαλίν, ικανή να συνεισφέρει στο σκοράρισμα, άρα βρίσκουμε αξία στο combo «1Χ & G/G» σε απόδοση 2.12.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.