Πρεμιέρα για Παναθηναϊκό, οι προβολείς στην Ευρώπη



Οι προβολείς και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στα γήπεδα της Ευρώπης, με Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ στο προσκήνιο. Στη μάχη ρίχνεται και ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί την Μπότεφ Πλόβντιβ. Το υπόλοιπο «μενού» περιλαμβάνει αναμετρήσεις κυρίως από τη Λατινική Αμερική (Βραζιλία, Αργεντινή, Σουνταμερικάνα).

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα κορυφαία ζωντανά καζινο εξωτερικου

  1. Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ (21:00)

Πρώτο ματς στην Αθήνα και προφανώς είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να ξεκινήσει με ένα καλό αποτέλεσμα. Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ του, θα γίνουν και άλλες κινήσεις, έχει νέο τεχνικό, ωστόσο, του χρειάζεται και χρόνος. Η Μπότεφ έχει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα θετικό για την ίδια. Επιλέγουμε να πάμε με το G/G σε απόδοση 1.93.

  1. Άγιαξ – Βοϊβοντίνα (21:30)

Ο μεγάλος Άγιαξ (πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού) πέρασε έναν πραγματικό εφιάλτη την περσινή σεζόν. Δεν θέλει να επαναλάβει τα ίδια λάθη, έφερε νέο τεχνικό που κάνει ντεμπούτο και ψάχνει για παίκτες. Είναι μεγάλο όνομα, αλλά αφενός δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του επίσημα, αφετέρου δεν παίζει πλήρης. Στο Άμστερνταμ, πάντως, έχει τον πρώτο λόγο και πάμε με το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 στο 2.25.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.