Ενημερωτική συνάντηση για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών στα Σέρβια Κοζάνης



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής πραγματοποίησε επιτυχώς ενημερωτική συνάντηση σχετικά με την Πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων, με την παρουσία των αντιδημάρχων Σταύρου Παπαδόπουλου, Καλλίνικου Χολέβα και Θεοδώρας Αγοραστού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν διεξοδικά για την ασθένεια, τις επιπτώσεις της στα μικρά μηρυκαστικά, καθώς και τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αποφυγή εξάπλωσής της.

Οι ειδικοί από το Τμήμα Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας παρουσίασαν αναλυτικά στοιχεία για τα συμπτώματα της νόσου, τους τρόπους διάγνωσης και τις ενδεδειγμένες θεραπευτικές μεθόδους.

Ο Δήμος Σερβίων, σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και δράσεις για την αποτελεσματική προστασία των κτηνοτρόφων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.