Η HELLENiQ ENERGY βραβεύει τους αριστούχους αποφοίτους λυκείων του Δήμου Κοζάνης με το Πρόγραμμα «Proud of Youth» 



 

Η HELLENiQ ENERGY, μέσω του προγράμματος «Proud of Youth» επιβραβεύει και φέτος την προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές και τους δίνει ώθηση και ενέργεια για το ξεκίνημα της φοιτητικής τους ζωής. Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2023-2024 και είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Κοζάνης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς και Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στη Δυτική Αττική.

Μέσω του Προγράμματος «Proud of Youth», η HELLENiQ ENERGY αναγνωρίζει την αριστεία και τη συστηματική προσπάθεια των μαθητών. Με αυτό ως γνώμονα, έχει βραβεύσει, έως σήμερα, περισσότερους από 4.600 άριστους μαθητές και μαθήτριες από 50 Λύκεια, Γενικά και ΕΠΑΛ, του Δήμου Κοζάνης, της Δυτικής Θεσσαλονίκης και της Δυτικής Αττικής.

Ειδικά για το 2024, ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες, τις οποίες αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, εξαιτίας των συνεπειών των καταστροφικών πλημμυρών του Σεπτεμβρίου 2023, επιβραβεύει, επιπλέον των Αριστούχων Αποφοίτων Γενικών Ενιαίων και Επαγγελματικών Λυκείων από τους όμορους με τις εγκαταστάσεις της δήμους, και τους Αριστούχους Αποφοίτους Γενικών Ενιαίων και Επαγγελματικών Λυκείων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, από την Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://studentsawards.helleniqenergy.gr/

Προκειμένου να αξιολογηθούν τα στοιχεία των αποφοίτων και να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων, η αίτηση πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου έτους 2024
  • Αντίγραφο Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024
  • Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους παρακάτω Δήμους: Κοζάνης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, για τους υποψηφίους από τους όμορους Δήμους
  • Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος των εξής Περιφερειακών Ενοτήτων/Δήμων: Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (Δήμοι Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Μουζακίου, Παλαμά, Σοφάδων), Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας (Δήμοι Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Λαρισαίων, Τεμπών, Τυρνάβου, Φαρσάλων), Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (Δήμοι Αλμυρού, Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νότιου Πηλίου, Ρήγα Φεραίου), Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων  (Δήμοι Αλοννήσου, Σκιάθου, Σκοπέλου), Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων (Δήμοι Μετεώρων, Πύλης, Τρικκαίων, Φαρκαδόνας), για τους υποψηφίους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από ειδική επιτροπή της HELLENiQ ENERGY, ενώ ο τελικός κατάλογος των δικαιούχων θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://studentsawards.helleniqenergy.gr/και στην ιστοσελίδα του Ομίλου https://www.helleniqenergy.gr/.

Κάνε την αίτησή σου για το φετινό Proud of Youth της HELLENiQ ENERGY. Μην περιμένεις άλλο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.