Με τα γκολ στην Τούμπα και το ασιατικό της Ρίβερ Πλέιτ



Πολυσυλλεκτικό είναι το σημερινό πρόγραμμα, με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα προκριματικά τους να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σαφώς το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, στην Τούμπα, έχει και αγωνιστική αξία αλλά και μπόλικη στοιχηματική. Οι κορυφαίες επιλογές της ημέρας, επίσης, συμπληρώνονται από τη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας αλλά και το Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου που έχει σέντρα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση του elabet casino live

  1. ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα (20:30)

Δεν μπαίνει στη ζυγαριά η δυναμική των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος, ποιοτικότερος, πιο έμπειρος στα Κύπελλα Ευρώπης και αν κάτι τον αγχώνει είναι όλα αυτά τα προτερήματα, να τα περάσει στο γήπεδο. Αν το κάνει, θα φτιάξει από τον πρώτο αγώνα, για τον 2ο προκριματικό του Champions League, ένα άνετο σκορ ενόψει της ρεβάνς με την Μπόρατς στη Βοσνία. Αξίζει το ποντάρισμα στο Over 3,5 που πληρώνει 1.91.

  1. Γοδόι Κρους – Ρίβερ Πλέιτ (25/07, 01:30)

Αναμένεται παιχνίδι με μεγάλη ένταση, με τη Ρίβερ Πλέιτ, πάντως, να δίνεται φαβορί στις αποδόσεις. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκουν με τίποτα αγωνιστικό ρυθμό και αποτελεσματικότητα. Οι φιλοξενούμενοι, δεδομένα, έχουν την ποιότητα να πάρουν το παιχνίδι. Βαθμολογικά δεν έχουν περιθώρια για χάσιμο βαθμών. Ποντάρεται το ασιατικό -0.25 επάνω στη Ρίβερ, σε απόδοση 1.72.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.