Μετά τον καύσωνα, βροχές και καταιγίδες – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία



Βροχή αύριο Πέμπτη 25/7: Η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα σήμερα και αύριο – Δείτε τις περιοχές

Από τον εξαντλητικό καύσωνα οδηγούμαστε στις βροχές και στις καταιγίδες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα σήμερα και αύριο (25/7) και, όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα χτυπήσει σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια), θα σημειωθούν σήμερα (24/7) το απόγευμα-βράδυ στη Δυτική Μακεδονία, στην Κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένου του Νομού Θεσσαλονίκης) και στη Θεσσαλία.

Χαλαζοπτώσεις αύριο (25/7):
Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, στην Κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένου του Νομού Θεσσαλονίκης) και στην Ανατολική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Θάσου).
Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ, στη Θράκη (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Σαμοθράκης).
Από τις πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι πρόσκαιρα στην περιοχή Σποράδων – Βόρειας Εύβοιας.

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή (26/7)
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις Σποράδες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

www.alphafreepress.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.