Πολιτικοί γάμοι στον Δήμο Καστοριάς: Εμπειρία ζωής στο Αρχοντικό «Βέργου» και στο Καραβάκι «Ολυμπία»



Ο Δήμος Καστοριάς προσφέρει στους πολίτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, τελώντας τους πολιτικούς γάμους σε δύο μαγευτικές τοποθεσίες, που συνδυάζουν την ιστορία, την αρχιτεκτονική, την κουλτούρα και το φυσικό κάλλος της Καστοριάς.

Αρχοντικό «Βέργου»: Το ιδανικό περιβάλλον για έναν κλασικό και ρομαντικό γάμο

Ο Δήμος Καστοριάς, αξιοποίησε το Αρχοντικό «Βέργου», δημιουργώντας στο δοξάτο του έναν πανέμορφο χώρο για την τέλεση των πολιτικών γάμων. Τα νέα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστες στιγμές σε ένα ιστορικό κτίριο με θέα τη λίμνη της Καστοριάς.

 Καραβάκι «Ολυμπία»: Η απόλυτη εμπειρία γάμου πάνω στο νερό

Το καραβάκι «Ολυμπία» της ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε. του Δήμου Καστοριάς προσφέρεται για πολιτικούς γάμους, δίνοντας την ευκαιρία στα νέα ζευγάρια να χαρούν μοναδικές ρομαντικές στιγμές εν πλω, στην ειδυλλιακή λίμνη της Καστοριάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 24673 51183 και 24673 51118 (Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.