Η επιστροφή του ΑΠΟΕΛ και το δυνατό bet στο Βουκουρέστι



Στο σημερινό κουπόνι το περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι πρώτοι αγώνες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη μάχη ρίχνεται και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φιλοξενεί την Πετροκούμπ. Το υπόλοιπο «μενού» περιλαμβάνει αναμετρήσεις κυρίως από τη Λατινική Αμερική.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τα πιο μελετημένα προγνωστικά για ολυμπιακοι αγωνες στοιχημα

  1. ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ (20:00)

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από πέντε έτη. Δυνάμωσε στην επίθεση με την προσθήκη του Ελ Αραμπί, ενώ κράτησε τον βασικό κορμό. Ωστόσο, αποχώρησε ο τεχνικός Σα Πίντο και στη θέση του προσελήφθη ο Νταβίντ Γκαγιέγο, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο. Υποδέχεται την Πετροκούμπ, που έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο αποκλείοντας την Ορνταμπάσι. Ανώτεροι οι Κύπριοι, πάμε στο συνδυαστικό «1 & Under 4,5» σε απόδοση 1.80.

  1. Στεάουα – Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:30)

Παραμένουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Στεάουα, με χαρακτηριστική άνεση, ξεπέρασε το εμπόδιο της Βίρτους από το Σαν Μαρίνο στον προηγούμενο γύρο. Θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία κατέκτησε το 25ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Πάντως, οι Ισραηλινοί κατεβαίνουν με σημαντικές απουσίες στον αποψινό αγώνα, οπότε παρουσιάζεται ευκαιρία στους γηπεδούχους. Επιλέγουμε συντηρητική προσέγγιση με το combo «1Χ & Under 3,5» στο 1.88.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.