Combo επάνω στην Ίντερ Τούρκου, με τα τρίποντα στο Σερβία – Ελλάδα



Η προετοιμασία των Εθνικών μπάσκετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κορυφώνεται, με δύο σπουδαία φιλικά να βρίσκονται στο πρόγραμμα. Σερβία – Ελλάδα και ΗΠΑ – Γερμανία τα ματς, τα οποία θα μπουν στο παιχνίδι με καλές επιλογές. Από εκεί και πέρα, στο ποδόσφαιρο, η Ίντερ Τούρκου είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Γκνίσταν, με ένα ποιοτικό combo να σχηματίζεται για καλύτερη απόδοση.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για ολυμπιακοι αγωνες 2024

  1. Ίντερ Τούρκου – Γκνίσταν (18:00)

Σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά επιθετικά, βρίσκεται η Ίντερ Τούρκου που έχει μπροστά της ένα ακόμα παιχνίδι βατό. Βγάζει πλουραλισμό στο σκοράρισμα, με την άμυνα της Γκνίσταν να μην αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Οι φιλοξενούμενοι είναι εκτός φόρμας, δεν βγάζουν αποτελεσματικότητα, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και το… ξεσπίτωμα λόγω φθορών από πυρκαγιά στο γήπεδό τους. Δεν θα είναι εύκολο να τα βγάλουν πέρα στο Τούρκου. Δυνατό το combo «1 & Over 1,5» στο 2.20.

  1. Σερβία – Ελλάδα (21:00)

Φιλικό προετοιμασίας επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων για τις δύο ομάδες… Δεσπόζει η μονομαχία Γιόκιτς vs Γιάννη Αντετοκούνμπο, δίχως να περιθωριοποιούνται τα ποιοτικά ρόστερ τους. Η Σερβία είναι το φαβορί λόγω έδρας, όμως δίνει δεύτερο σερί φιλικό μετά την ευρεία επικράτηση επί της Ιαπωνίας με 119-100. Για την Ελλάδα το παιχνίδι αποτελεί τη γενική πρόβα ενόψει Παρισιού. Θα παίξει με ένταση μεν, αλλά μυαλωμένα και με στόχο τη διαχείριση δυνάμεων. Γενικά, προβλέπεται ένα ματς με σκορ, ατομικές ενέργειες και τρίποντα. Αξίζει το ποντάρισμα στο Over 19,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα που πληρώνει 1.82.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.