Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση της ομάδας “Bmw E46” στο “Cafe Baron” στα Πετρανά Κοζάνης



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Η αγάπη τους για τα αυτοκίνητα κρατάει χρόνια, όπως και η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους και αυτό αποδείχθηκε εμπράκτως στη σημερινή τους συνάντηση.

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου συναντήθηκαν για 2η φορά οι φίλοι της ομάδας “Bmw E46″ στο “Cafe Baron”, στα Πετρανά Κοζάνης. 

Μέλη και φίλοι της ομάδας, συζήτησαν σχετικά με τα αυτοκίνητα, γνωρίστηκαν με τα καινούργια μέλη της και  προγραμμάτισαν τις δράσεις – εκδηλώσεις που θέλουν να κάνουν το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα απόλαυσαν τον καφέ τους, στο πάντα  φιλόξενο  “Cafe Baron”.

“Η σημερινή συνάντηση πήγε πολύ καλά, το κλίμα ήταν θετικό και ευχάριστο. Σχεδιάζουμε μια ανοιχτή εκδήλωση η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, με στόχο να λάβει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο” ανέφεραν ο διαχειριστής της σελίδας και μέλη της ομάδας. 

Η “Bmw E46”, δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχεδόν πριν από έναν χρόνο, με σκοπό να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους από άλλες πόλεις της Ελλάδας και να επικοινωνούν για το αγαπημένο τους χόμπι.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.