Στη σέντρα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τελικός Σούπερ Καπ στο Μπριζ



Αρχίζει να αποκτά γνώριμη μορφή το κουπόνι. Στη σέντρα Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία, Ρωσία, Δανία, ενώ υπάρχει και ο τελικός του σούπερ καπ στο Βέλγιο. Παράλληλα, αρκετές αναμετρήσεις από Σκανδιναβία, Ασία και Αμερική.

Δείτε ακόμη: Πότε παίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ποδόσφαιρο

  1. Κάλμαρ – Τζουργκάρντεν (16:00)

Στη Σουηδία η Κάλμαρ προσπαθεί μετά τη διακοπή να ανέβει αγωνιστικά και έχει παρουσιάσει κάποια σημάδια ανάκαμψης, ωστόσο, έχει ακόμη δρόμο να διανύσει μπροστά της. Υποδέχεται την Τζουργκάρντεν που τα πάει πολύ θετικά και έχει ως στόχο την κορυφή. Είναι πιο ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη. Επιλογή το 2 στο 1.72.

  1. Σταρτ – Βαλερένγκα (17:00)

Στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, στο πρόγραμμα υπάρχει το ματς ανάμεσα στη Σταρτ και τη Βαλερένγκα. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Από τη μια η Σταρτ που παλεύει για την παραμονή και από την άλλη η Βαλερένγκα που στοχεύει στην άνοδο. Ομάδα με μεγάλες επιθετικές δυνατότητες η φιλοξενούμενη και όλα δείχνουν ματς με φάσεις και γκολ. Η Σταρτ μπορεί να ακολουθήσει στο ρυθμό και να σκοράρει. Καλή επιλογή το G/G & Οver 2,5 στο 1.75.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε το υπόλοιπο κουπόνι στοιχήματος στο Foxbet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.