Goutzy’s Pizza Η αληθινή απόλαυση είναι απλή & έχει πλέον μέτρο σύγκρισης!



Το Goutzy’s Pizza μετρά δύο χρόνια λειτουργίας στην οδό Πανόρμου 51, στην Κοζάνη και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της πίστας και των μακαρονάδων!  

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η επιλογή εκατοστών στο μέγεθος της πίστας, η επιλογή των ποιοτικών υλικών και η μαεστρία του ιδιοκτήτη και chef Γιώργου Γκουτζιαμάνη!

Γιατί η αληθινή απόλαυση είναι απλή & έχει πλέον μέτρο σύγκρισης!

Στο Goutzy’s Pizza, το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνεται καθημερινά, ανοίγεται αποκλειστικά με το χέρι την ώρα της παραγγελίας και ψήνεται σε φούρνο με πέτρα χωρίς ταψάκι, με αποτέλεσμα να έχει τραγανή υφή και μοναδική γεύση!

Συνδυάστε τις πίτσες με φρέσκες και δροσερές σαλάτες.

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών, οι επιλογές είναι ακρετές …. Ξεχωρίζουν το λιγκουίνι ‘Goutzy’s’ με την πλούσια και κρεμώδη υφή του σε συνδυασμό με το ψαρονέφρι και τα φρέσκα μανιτάρια αλλά και οι πέννες με πέστο βασιλικού, ντοματίνια, φρέσκα μοτσαρελίνια και παρμεζάνα, είναι αυτά που κυριολεκτικά θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Επιλέξτε εσείς το ζυμαρικό που θέλετε σπαγγέτι, πέννες, λιγκουίνι και ολικής άλεσης και αφήστε τον ειδικό να σας απογειώσει με τις γεύσεις του!

Μια επίσκεψη στο Goutzy’s Pizza, δε σημαίνει απλώς ένα γεύμα, αλλά μια μοναδική comfort εμπειρία με φρέσκα, ποιοτικά πιάτα και μια υπέροχα φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στο Goutzy’s Pizza μην παραλείψετε να δοκιμάστε τους γλυκούς του πειρασμούς σε Calzone και πίτσα!

Ζήστε μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία!

Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος και υπηρεσίας διανομής (delivery):

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη έως Παρασκευή 17:00 -00:00

Σάββατο & Κυριακή 14:00- 00:00

*η διανομή παραγγελιών γίνεται δωρεάν

 

Πανόρμου 51, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 22212

Facebook: Goutzy’s Pizza, Giorikas Goutz

Instagram: giorikasgoutz

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.