Το CluBE βρέθηκε στην Ιταλία για τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου 24/7 ZEN



Το CluBE βρέθηκε στην Ιταλία για τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου 24/7 ZEN.

24/7 ZEN Project Γενική Συνέλευση στο Τρέντο, Ιταλία

Τρέντο, Ιταλία – 16-17, Ιουλίου 2024

Το έργο 24/7 ZEN ολοκλήρωσε τη γενική συνέλευση των εταίρων, που πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Ιουλίου 2024, στις εγκαταστάσεις της Solydera στο Τρέντο της Ιταλίας. Στόχος της συνάντησης ήταν να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εταίρους του έργου να συζητήσουν σχετικά με την πρόοδό, το στρατηγικό σχεδιασμό και τις τελευταίες εξελίξεις και τα μελλοντικά σχέδια στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου.

Η πρώτη ημέρα της συνάντησης περιλάμβανε παρουσιάσεις αναφορικά με κάθε πακέτο εργασίας. Κάθε εταίρος του έργου είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει την πρόοδό του, τα αποτελέσματά του, καθώς και τυχόν αποκλίσεις. Οι παρουσιάσεις αυτές παρείχαν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των παραδοτέων και των επιμέρους εργασιών, ενισχύοντας την κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης και της μελλοντικής κατεύθυνσης του έργου.

Τη δεύτερη ημέρα, οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε επιμέρους συναντήσεις για κάθε πακέτο εργασίας, που επέτρεψαν στους εταίρους κάθε πακέτου εργασίας να συντονίσουν τις εργασίες τους, να σχεδιάσουν στρατηγικές και να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένες τεχνικές λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Solydera, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να περιηγηθούν σε ένα ιδιαιτέρα καινοτόμο περιβάλλον.

Η ομάδα έργου 24/7 ZEN είναι ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί και τις προσπάθειες συνεργασίας που καταδείχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της γενικής συνέλευσης. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για την επίτευξη των στόχων του έργου.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για το έργο 24/7 ZEN – Kiki Avramidou (k.avramidou@clube.gr)

Συντονιστής του έργου 24/7 ZEN – Marc Torrell (mtorrell@irec.cat)

Σχετικά με το Έργο 24/7 ZEN:
Το έργο 24/7 ZEN είναι ένα έργο διάρκειας 36 μηνών που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελβετική Κρατική Γραμματεία Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας (SERI) και υλοποιείται από 14 εταίρους από τον ακαδημαϊκό, τον ερευνητικό και τον βιομηχανικό τομέα.

Ο κύριος στόχος του έργου 24/7 ZEN είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μίας υψηλής απόδοσης μονάδας εξισορρόπησης ισχύος rSOC κλίμακας 33/100kW και να αποδείξει τη συμβατότητά της με τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: https://24-7zenproject.eu/

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

X- Twitter https://twitter.com/247ZENproject

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/90874160/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.