Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο νεαρών στην Κοζάνη



Επιπρόσθετα, συνελήφθη και ο ανωτέρω ανήλικος για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του προαναφερόμενου 19χρονου

Βραδινές ώρες χθες (18-07-2024) στην Κοζάνη, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, κατόπιν επεισοδίου που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της ιδίας στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων με αιχμηρό αντικείμενο, οι οποίοι και νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης «ΗΜαμάτσειο», φρουρούμενοι.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (18-07-2024) στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, εντόπισαν 17χρονο, ο οποίος έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αφού του παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, μερίμνησαν για τη διακομιδή του με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο και συνόδευσαν στο εν λόγω νοσοκομείο της πόλης.

Κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριών και ενδελεχούς έρευνας του περιστατικού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ του 17χρονου και ενός 19χρονου, προηγήθηκε (ένεκα προσωπικών διαφορών) επεισόδιο, συνεπεία του οποίου προκλήθηκαν τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο σε αμφότερους.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ένα τυφέκιο αεροβόλο τύπου φλόμπερ, άνευ αδείας, μαζί με φυσίγγιο και σφαιρίδια αεροβόλου όπλου,

ένας φακός με σύστημα εκκένωσης ρεύματος (Tazer),

δύο ναυτικοί πυρσοί,

μία βολίδα φυσιγγίου, αγνώστου διαμετρήματος,

πέντε σφαιρίδια-δυναμιτάκια και

μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η  δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο νεαρών στην Κοζάνη

  1. Ανησυχώ σοβαρά

    - Edit

    Απαντήστε

    Ναρκωδουλειες, κλασικά πράγματα. Κάθε λίγο και λιγάκι.Θα μου πεις, πού να βρει ιδανικά η νεολαία,στην Παιδεία;Στην Εκκλησία; Στην πολιτική; Βρώμα και δυσωδία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.