Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης με υπολογιστή σε βάρος 60χρονης σε περιοχή της Κοζάνης



Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, ο οποίος πραγματοποίησε παράνομα -10- συναλλαγές συνολικού χρηματικού ποσού -3.420- ευρώ περίπου

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 60χρονης ημεδαπής, σε περιοχή της Κοζάνης.

Ειδικότερα, η 60χρονη κατήγγειλε ότι τέλη Αυγούστου του 2023, άγνωστο άτομο κατάφερε και απέκτησε παράνομα πρόσβαση στην χρεωστική της κάρτας και στη συνέχεια πραγματοποίησε -10- συναλλαγές, συνολικής χρηματικής αξίας -3.420- ευρώ περίπου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 24χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.