Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός, πρόβα… μεταλλίου στο Γαλλία – Καναδάς



Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας και μάλιστα κόντρα στον δυνατό και πιο έτοιμο αγωνιστικά Άγιαξ. Δυνατή είναι επίσης η πρόβα τζενεράλε της Γαλλίας με τον Καναδά πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

  1. Άγιαξ – Ολυμπιακός (16:00)

Πρώτο φιλικό για τον κάτοχο του Conference League, που το ρόστερ του έχει ακόμα αρκετά κενά. Ο Άγιαξ έρχεται από κάκιστη σεζόν, πορεύεται με νέο τεχνικό στον πάγκο, τον Ιταλό Φραντσέσκο Φαριόλι. Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας η ολλανδική ομάδα, κρατάμε τον άσο στο 2.40.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τι ισχύει με τα fonbet free spins

Γαλλία – Καναδάς (22:10)

Μπασκετική ματσάρα που θα μπορούσε να είναι για διεκδίκηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Γαλλία δεν είχε καλό πρόσωπο στα δύο τελευταία φιλικά με Γερμανία και Σερβία, γνώρισε ισάριθμες ήττες, προβληματίζοντας στο κομμάτι της επίθεσης. Ο Καναδάς στο δικό του πιο πρόσφατο τεστ δεν μπόρεσε να κοντράρει τις ΗΠΑ και ηττήθηκε άνετα. Ως πρόβα τζενεράλε βλέπουν το φιλικό οι δύο προπονητές, αναμένεται να το πάρουν αρκετά σοβαρά. Θεωρούμε πως θα «μιλήσουν» οι άμυνες, επιλογή μας να μην ξεπεράσει καμία από τις δύο ομάδες τους 85 πόντους σε απόδοση 1.93.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.