Υπογραφή σύμβασης προμήθειας Πυροσβεστικών Οχημάτων



Ο Δήμος Σερβίων ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης προμήθειας δύο πυροσβεστικών οχημάτων τύπου ημιφορτηγού 4×4 με φερόμενη υπερκατασκευή αντλητικού συγκροτήματος πυρόσβεσης. Η σύμβαση υπεγράφη την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024.

Η χρηματοδότηση της προμήθειας γίνεται μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020», στον άξονα προτεραιότητας «Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, πρόληψη και διαχείριση κινδύνων». Το συνολικό κόστος των πυροσβεστικών οχημάτων ανέρχεται στα 134.056,00 ευρώ (με ΦΠΑ). Η παράδοση των οχημάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 180 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Επιπλέον, ο δήμος ανακοινώνει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα προμηθευτεί ακόμη δύο ίδια οχήματα με χρηματοδότηση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2017-2021.

Η προμήθεια αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ικανότητας του Δήμου Σερβίων να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και πυρκαγιών, συμβάλλοντας στην προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.