Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης



Έπειτα από πολύμηνο αγώνα για την υγεία μου και ευρισκόμενος πλέον στην τελική φάση για την αποκατάστασή μου, αισθάνομαι τη βαθιά υποχρέωση να εκφράσω και δημοσίως την ευγνωμοσύνη μου προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης!

Ειδικά ευχαριστώ τον Διευθυντή Χειρουργικής κ. Μιχαήλ Δουλγεράκη, την Επιμελήτρια Β’ Ειδική Χειρουργό κ. Βησσαρία Τάτση και τον Ειδικευόμενο Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Βάσσο, οι οποίοι εν ώρα εφημερίας ανταποκρίθηκαν με αμεσότητα και ακεραιότητα στη διαχείριση του επείγοντος, χαρίζοντάς μου κυριολεκτικά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τη Διευθύντρια Αναισθησιολογίας κ. Τσιαούση Αλεξάνδρα, καθώς και την Ειδικευόμενη Αναισθησιολογίας κ. Μερόπη Σκούμπα, η οποία με σθένος ανέλαβε τη διακομιδή μου στην αμέσως κοντινότερη διαθέσιμη ΜΕΘ εκτός της Περιφέρειάς μας, στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οπωσδήποτε, δεν μπορώ να παραλείψω τις ευχαριστίες μου προς τους Εργαλειοδότες που συμμετείχαν στο χειρουργείο, τους εργαζομένους στο Τμήμα Αιμοδοσίας και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που υπερβαίνει εαυτόν στη φροντίδα των ασθενών που καθημερινά εισάγονται και νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, το μεγαλύτερο νοσοκομείο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερος έπαινος αξίζει οπωσδήποτε στο ΕΚΑΒ και τους Διασώστες, οι οποίοι εγκαίρως κατάφεραν να αφιχθούν στο σημείο του επείγοντος σε περιοχή εκτός της πόλης της Κοζάνης.

Οι ως άνω αναφερόμενοι ιατροί από την Κοζάνη επέδειξαν ιδιαίτερα συγκινητικό ενδιαφέρον, επικοινωνώντας καθημερινά με τους συναδέλφους τους στη Θεσσαλονίκη, για ενδελεχή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τον «δικό τους» ασθενή. Οφείλω επίσης να τονίσω ότι οι ιατροί της ΜΕΘ του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, απέδωσαν συγχαρητήρια στους ιατρούς του Μαμάτσειου «για το πώς διαχειρίστηκαν ένα τόσο δύσκολο περιστατικό».

Η επείγουσα κατάσταση στην οποία βρέθηκα και ο άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισαν οι αρμόδιοι εφημερεύοντες της 28ης Απριλίου αποτελεί συν τοις άλλοις ακόμη μια τρανή απόδειξη ότι τα νοσοκομεία τα φτιάχνουν οι Άνθρωποί τους. Για το λόγο αυτό η πολιτεία οφείλει να στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο ακριβώς τις δημόσιες μονάδες υγείας και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους, οι οποίοι στηρίζουν και φροντίζουν επί της ουσίας για την υγεία των πολιτών της περιφέρειας, εξοπλισμένοι με γνώση, εμπειρία και αυταπάρνηση. Η στελέχωση, ο εξοπλισμός, και η απρόσκοπτη λειτουργία μιας αυτόνομης ΜΕΘ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προκύπτει επίσης ως αναγκαιότητα εκ των ων ουκ άνευ. Η αξία και η δύναμη του ΕΣΥ βρίσκεται καταρχήν στους ανθρώπους του. Τους εμπιστευόμαστε, τους στηρίζουμε, τους ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση στο έργο σας,

Νέστωρ Κολοβός

Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας – Business & Life Coach

Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ

M.Sc. Engineering Geology of Leeds University

Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.