Εξιχνιάσθηκε απάτη με πρόσχημα το “Market Pass” στην πόλη των Γρεβενών



Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε τέλη Φεβρουαρίου του 2024, σε βάρος 77χρονου ημεδαπού, στην πόλη των Γρεβενών.

Ειδικότερα, ο 77χρονος κατήγγειλε ότι την 26-02-2024, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, προσποιούμενο λογιστή και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος “MARKET PASS”, έπεισε αυτόν να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική μεταφορά του χρηματικού ποσού των -2.000- ευρώ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 22χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.