Έναρξη εργασιών για το έργο «Συντήρηση και Αποκατάσταση Εσωτερικής Οδοποιίας Σερβίων»



Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Συντήρηση και Αποκατάσταση Εσωτερικής Οδοποιίας Σερβίων», συνολικού ποσού 271.030,31 ευρώ, (με ΦΠΑ). Το έργο αυτό στοχεύει στη βελτίωση και αποκατάσταση των οδοστρωμάτων των κεντρικών δημοτικών οδών της πόλης, με στόχο την ασφαλή και άνετη κυκλοφορία τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την ασφαλτόστρωση και τη συντήρηση τμημάτων των κεντρικών οδών, εξασφαλίζοντας έτσι την αναβάθμιση της ποιότητας των οδοστρωμάτων και συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η διάρκεια των εργασιών αναμένεται να είναι 120 ημέρες, με σκοπό να ολοκληρωθούν εγκαίρως και να ελαχιστοποιηθεί η όποια ταλαιπωρία των πολιτών κατά την περίοδο αυτή.

Στο σημείο των εργασιών παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, συνοδευόμενος από στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, προκειμένου να επιθεωρήσουν την πρόοδο των εργασιών και να διασφαλίσουν την ομαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμος Σερβίων ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια των εργασιών και δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο για την ανάπτυξη και την ευημερία του δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.